responsif teks foto

Sabtu, 27 Ogos 2016

Yakin rakyat Pahang tetap sokong Najib ; Adnan

CAMERON HIGHLANDS - Menteri Besar Pahang Datuk Seri Adnan Yaakob yakin rakyat Pahang akan tetap menyokong kepimpinan Datuk Seri Najib Tun Razak walaupun pelbagai tohmahan dan fitnah dilemparkan terhadap perdana menteri.

Beliau berkata penduduk Pahang bijak menilai dan menghargai sebarang usaha kerajaan dan perdana menteri untuk membantu dan membangunkan rakyat seperti mewujudkan Pusat Transformasi Bandar (UTC), Kedai Rakyat 1Malaysia (KR1M) dan sebagainya.

"Saya yakin rakyat Pahang akan terus menyokong dan mempercayai Umno serta Barisan Nasional (BN) kerana kerajaan pimpinan parti itu sahajalah yang mampu memberi masa depan lebih berjaya kepada mereka," katanya.

Beliau berucap pada majlis perasmian persidangan perwakilan Umno Bahagian Cameron Highlands di sini, hari ini yang disempurnakan Najib.


Adnan yang juga Pengerusi Perhubungan Umno Pahang yakin Umno Bahagian Cameron Highlands dibawah pimpinan Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail mampu merampas semula kerusi Dun Tanah Rata daripada pembangkang pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) akan datang.


Tiada ulasan:

AddToAny