responsif teks foto

Isnin, 1 Januari 2018

Angelica Hale : "Girl on Fire"Angelica Hale dilahirkan di Atlanta, Georgia pada 31 Julai 2007 dari keluarga  James dan Eva Hale.
Anak ini sejak awal dalam hidupnya untuk menjadi seorang penyanyi. Apabila dia berusia dua tahun, dia mula bernyanyi bersama dengan lagu-lagu popular di radio. Dia mula menunjukkan bakat dengan nyanyiannya bila berusia 4 tahun, dia mengalami radang paru-paru, dan dimasukan ke  Hospital Penjagaan Kesihatan Kanak-kanak Atlanta di Ritus Scotland.

Selepas mendapat rawatan tersebut dia disahkan mengalami kerosakan buah pinggang.  Ibu nya telah mendermakan buah pinggang pada 13 September 2013 ketika dia berusia 6 tahun. Pemindahan itu  Berjaya dan  mereka kembali ke rumah sebagai satu keluarga yang bahagia.

Pada tahun 2017, Angelica Hale bertanding pada musim kedua belas ‘Got Talent’  di Amerika, di mana dia melepasi audition dengan penampilannya ‘Rise Up’ oleh Andra Day.  Di dalam Judge Cuts round, Hale diberi Buzzer Emas  oleh hakim tamu, Chris Hardwick, setelah menyayi lagu i "Girl on Fire"
  


Tiada ulasan:

AddToAny