responsif teks foto

Jumaat, 6 Disember 2019

JADUAL BAYARAN PENCEN 2020

Sukacita dilampirkan bersama-sama ini jadual Tarikh Pembayaran Pencen Bulanan bagi Tahun 2020 untuk makluman dan rujukan.

cerita dari Lipis Pencen
Jadual bayaran Pencen 2020Mohon jasa baik anda semua yang membaca status ini untuk SHARE maklumat ini melalui semua laman media sosial kepunyaan anda di FB, IG, Blog, Twitter, Telegram, Whatsapp, Friendster, Kampung, Mamak, Yahoo Messenger dan sebagainya ya. 

Oh ye, bulan ni pembayaran pencen akan berlaku pada 16 Disember 2019 dan bayaran khas kewangan (BKK) sebanyak RM250 pula akan dibuat pada 18 Disember 2019.

Pada bulan hadapan iaitu Januari 2020, semua penerima pencen akan mendapat kenaikan kadar pencen sebanyak 2% yang akan dibayar bersekali dengan bayaran pencen pada 15 Januari 2020.

Bagi Veteren ATM

Kepada Veteren ATM yang belum Daftar dan Kemaskini, sila  buat sekarang, sebelum itu… Scan atau ambil gambar BAT D 86/92 atau BAT B 84 untuk Kerahan dan Sijil PJM. Upload pada tempat yang disediakan.


Tolong Sebarkan  ya!

Terima kasih.


3 ulasan:

Warisan Petani berkata...

Untunglah YB2, setiap bulan ada pendapatan

Nan Zul berkata...

Hasil kena maki hamun/peluh menitik masa kerja dulu.... "

Susan berkata...

Looking for some inspiration for your next trip? Find great vacation ideas and inspiration from Things to do with the source for the web ‘s best reviews to travel.

AddToAny